طرز تهیه خورشت کرفس تبریزی؛ طعمی که فراموش تان نمی گردد

به گزارش وبلاگ ایرانزمین، اغلب به این خاطر از خورشت کرفس خوششان نمی آید، چون قرمه سبزی را ترجیح می دهند. برایتان روش پخت کرفس را به سبکی متفاوت آورده ایم که اصلا شبیه به قرمه سبزی نیست و ظاهری کاملا متفاوت با تصویر ذهنی شما از خورشت کرفس دارد.

طرز تهیه خورشت کرفس تبریزی؛ طعمی که فراموش تان نمی گردد

مواد لازم:

کرفس: نیم کیلو

گوشت گوسفندی (قطعات درشت): 400 گرم

پیاز: 2 عدد میانه

ادویه لیمو: نصف قاشق چایی خوری

زردچوبه: نصف قاشق چایی خوری

زعفران: به اندازه دلخواه

ادویه کاری: نصف قاشق چایی خوری

نمک: به اندازه دلخواه

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا پیاز را نگینی ریز خرد نموده و با روغن 10 دقیقه تفت دهید.

2. سپس گوشت را به آن اضافه نموده و با شعله ملایم بگذارید آب بیندازد و تا 30 دقیقه تفت دهید.

3. حالا زردچوبه، زعفران، ادویه لیمو و ادویه کاری (بدون نمک) را به آن اضافه کنید و تا 15 دقیقه تفت دهید.

4. در آخر نصف لیوان آب در قابلمه بریزید و در آن را بگذارید تا با شعله کم بپزد.

5. اگر تا زمانی که گوشت نپخته بود آب آن تمام شد نصف لیوان دیگر به آن آب اضافه کنید تا گوشت بپزد. (این خورشت آب زیادی ندارد به جز شیره گوشت)

6. هنگامی که گوشت پخت، نمک را به آن اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه دیگر با نمک بپزد. (نمک باعث دیر پز شدن گوشت قرمز می گردد)

7. کرفس ها را شسته و پنج سانتی آن ها را برش دهید.

8. مانند خلال هویج آن ها را خلال ریز کنید و در روغن با شعله ملایم سرخ کنید تا که جایی شکل ظاهری خود را از دست ندهند.

9. در یک بشقاب خورشت خوری، گوشت و کرفس را در کنارش (به صورت مجزا و مرتب) سرو کنید و کمی از آب شیره گوشت به آن اضافه کنید.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه خورشت کرفس تبریزی؛ طعمی که فراموش تان نمی گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت کرفس تبریزی؛ طعمی که فراموش تان نمی گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید