طرز تهیه کوکو قندی یا کوکو شیرین؛از غذا های سنتی اصفهان

به گزارش وبلاگ ایرانزمین، کوکو قندی یا کوکو شیرین یکی از غذا های سنتی شهر اصفهان می باشد که به عنوان دسر استفاده می گردد. این غذا بیشتر در ماه مبارک رمضان سفره های افطار و سحری را مزین می نماید.

طرز تهیه کوکو قندی یا کوکو شیرین؛از غذا های سنتی اصفهان

مواد لازم کوکو قندی:

سیب زمینی متوسط 3 عدد

تخم مرغ 3 تا 4 عدد

زعفران و گلاب به میزان لازم

شکر نصف لیوان

آب 1 لیوان

طرز تهیه کوکو قندی:

بهتر است همواره در انتخاب سیب زمینی دقت کنید که یک اندازه باشند تا در یک زمان همه آن ها بپزند. سپس شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار بدهید تا شکر در آن حل گردد و حدود 7-8 دقیقه با حرارت کم بجوشد در آخر نصف فنجان گلاب و زعفران دم نموده را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.

سیب زمینی پخته و سرد شده را با رنده ریز رنده کنید سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید تا مواد کوکو به غلظت ماست چکیده برسد. چند قاشق زعفران دم نموده اضافه کنید و هم بزنید سپس کف تابه را روغن بریزید. از مواد کوکو داخل تابه بریزید ضخامت کوکو نباید زیاد نازک باشد پس در انتخاب تابه دقت کنید.

زمانی که زیر آن طلایی شد کوکو را به شکل های دلخواه (سنتی آن لوزی است) برش بدهید سپس اجازه بدهید طرف دیگر آن هم کمی طلایی گردد. پس از آن شربت را در 2 مرحله به آن اضافه کنید و در تابه را ببندید تا شهد به خورد کوکو برود.

* چند قاشق از مواد شهدتان را نگه دارید و موقع سرو روی کوکو ها بریزید.

مواد لازم برای تهیه کوکو قندی:

سیب زمینی متوسط 4 عدد

تخم مرغ 4 عدد

پودر قند 250 گرم

پودر هل 1 قاشق چایخوری

زعفران به مقدار لازم

شکر نصف لیوان

آب 1 لیوان

گلاب به مقدار لازم

روشی دیگر برای تهیه کوکو قندی:

سیب زمینی ها را بشویید و با آب بپزید زمانی که پخت سیب زمینی ها را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید. سپس تخم مرغ ها را داخل ظرفی جدا بشکنید و مقداری زعفران دمنموده و پودر هل به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید دقت کنید که کاملا حل شده باشد.

سپس سیب زمینی های رنده شده را داخل ظرف بزرگی بریزید و پودر قند را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بعد از اینکه پودر قند و سیب زمینی ها حل شدند. تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید سپس خوب مخلوط کنید روغن را داخل تابه ای بریزید و اجازه بدهید داغ گردد از مواد مانند کوکو با دست بردارید و به شکل دلخواه داخل روغن قرار بدهید تا کمی سرخ گردد.

سپس شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنید سپس روی شعله گاز قرار بدهید اجازه بدهید تا بجوشد و شربت آن غلیظ گردد. سپس کوکو قندی ها را داخل ظرف مورد نظر قرار بدهید و از شربت روی آن ها بریزید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه کوکو قندی یا کوکو شیرین؛از غذا های سنتی اصفهان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکو قندی یا کوکو شیرین؛از غذا های سنتی اصفهان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید